Taylor Swiftnek iszonyatos bűntudata volt, miután lemondták a bécsi koncertjeit

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy terrorfenyegetés miatt lemondták Taylor Swift három bécsi koncertjét is. A koncertekre sok magyar utazott volna, hiszen az énekesnő ott lépett fel hozzánk a legközelebb Eras nevű turnéjával.

Most, hogy a turné európai szakasza véget ért Londonban, Swift megszólalt az üggyel kapcsolatban. Instagram-posztjában azt írta, hogy azért hallgatott az elmúlt hetekben, mert szeretett volna akkor beszélni a történtekről, amikor az már biztonságos volt. „Nem fogok nyilvánosan beszélni valamiről, ha úgy gondolom, hogy ezzel provokálhatom azokat, akik ártani akarnak a rajongóimnak” – magyarázta.

„Az, hogy törölték a bécsi fellépéseinket, lesújtó volt” – írta. Swiftet a terrorfenyegetettség „újfajta” félelemmel és hatalmas bűntudattal töltötte el, mert rengeteg ember tervezte, hogy elmegy az ausztriai koncertjeire. „Ugyanakkor nagyon hálás voltam a hatóságoknak, mert nekik köszönhetően csak koncerteket, és nem életeket gyászoltunk”.

Fotó: Taylor Swift / Facebook

Az énekesnő megköszönte a rajongóinak a szeretetüket és az összetartásukat. Azt írta: minden energiájával azon volt, hogy megvédje azt a közel félmillió embert, akik elmentek a londoni koncertjeire.

„A csapatom és én minden nap kéz a kézben dolgoztunk a stadionok személyzetével és a brit hatóságokkal ennek érdekében. Szeretném megköszönni nekik mindazt, amit értünk tettek” – írta Swift és hozzátette: az volt számára a legfontosabb, hogy biztonságosan befejezzék az európai turnét és nagy megkönnyebbüléssel mondhatja, hogy ez sikerült.

Swift novemberben és decemberben visszatér Észak-Amerikába néhány koncertre, amelyekkel lezárul az Eras turné. Az Eras a történelem legnagyobb bevételt hozó turnéja lett, jóval több mint 1 milliárd dolláros bevétellel. (Guardian)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.