Tarol Zoltán, jótékonykodik Azahriah – itt a péntek esti híradó

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Hatalmas vihar söpör végig Németországon, óriási fennakadások vannak a közlekedésben karácsony előtt – közölte a DPA hírügynökség. A Zoltán névre keresztelt viharrendszer erős széllel és heves esőzésekkel járt. Pénteken több ezer utas tengődött a várókban és a peronokon, remélve, hogy a vihar ellenére elérik úti céljukat. Nem volt könnyű dolguk. A Zoltán különösen súlyosan érintette az északi vasútvonalakat, számos távolsági vonatot töröltek. Hessen tartomány egyes részein fák dőltek ki, amelyek megrongálták a felsővezetékeket, illetve elzárták a vasutat. A viharban többen is megsérültek az utakon, sokan az autójukban.

Zoltán, a viharisten. Barátainak Zoli vagy Zotyó

Nem csak arra képes, hogy háromszor is megtöltse az Arénát, a szíve is jó: ünnepi koncertjének teljes bevételét eladományozza Azahriah – írja a Telex. A koncertre már minden jegy elfogyott. A bevételből hátrányos helyzetű gyermekek kapnak adományokat. A 21 éves Azahriah jelenleg a legnagyobb magyar popsztár, de az európai koncertjei is mind teltházzal mentek. Arról, hogy mi lehet az oka az óriási sikernek, a sztár egy korábbi interjúban azt mondta, szerinte „a flow.” Többször is beszélt róla, hogy nem volt nehéz betörnie a magyar poppiacra.

Szabadnapos rendőr buktatta le a jászapáti fenyőlopó rémetközölte a rendőrség. A városban több fenyőbűncselekmény is történt ebben a hónapban, mindegyikkel egy 21 éves férfit gyanúsítanak. A férfi először december 17-én csapott le, akkor bement egy kertészetbe, kiborított három cserép babérmeggyet és ellopott négy, összesen 40 ezer forint értékű lucfenyőt. A tulajdonos később egy árokban találta meg a fákat. Két nappal később a férfi újabb kilenc fenyőfát lopott el, ezúttal százezer forint értékben. A következő napon sem tétlenkedett, akkor négyet vitt magával. Egy szabadnapos rendőr ekkor a helyszínre ment, hogy szaglásszon a tettes után, és sikerrel járt. A gyanúsított épp egy lucfenyővel a hóna alatt sétált ki a boltból. A férfit lopás miatt hallgatták ki. A fákat ezer forintért adta el.

A karácsonyi dalok koronázatlan királynője volt a Fehér Ház vendége. A hvg.hu szúrta ki, hogy a minap az All I Want for Christmas Is You című dal előadója, Mariah Carey járt Joe Biden amerikai elnök irodájában. Amikor Biden ajtót nyitott az énekesnőnek, rögtön meg is mondta neki, hogy mekkora rajongója: még a dalt is elindította neki. Mariah Carey a látogatásra elvitte magával ikergyermekeit, Moroccant és Monroe-t, majd miután beszélgettek az elnökkel, megnézték a Fehér Ház karácsonyi díszítését is.

Nyitókép: Azahriah / YouTube

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."

Elítélt ex-pártelnök, „rémisztő” ukrán győzelmi terv – híradó

Izrael megölhette a Hamász vezetőjét, fóliázott könyvek. És vadmacskák!