Rekordot döntött az Agymanók második része

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Világszerte rekordot döntött az Agymanók második része. Minden idők legerősebben nyitó animációs filmje lett, annyian mentek el múlt hétvégén megnézni. Még a Dűne II. nyitóhétvégéjét is lekörözte. És több mint 200 millió dollárt hozott a Disney-nek.

Az Agymanóknak nálunk is nagy sikere van. Nemcsak gyerekek, de felnőttek is rajonganak érte. Az első részt 2015-ben mutatták be. A 11 éves Rileyról szól, pontosabban a kis agymanókról, akik a fejében az érzelmeit irányítják. Derű, Bánat, Majré és Undor. Az ő szemszögükből látjuk, miket él át Riley. A történet pedig egyszerre nagyon vicces és megható is.

Az Agymanók második részében Riley már 13 éves, és kamaszkorba lép. Ilyenkor az érzelmek még erősebbek, még zavarosabbak, és persze több is lesz belőlük. Megjelenik tehát Feszkó, Irigység, Uncsi és Ciki. Az új érzelmek persze mindenféle kalamajkába keverednek a régiekkel, és harcolnak egymással. Na meg össze is fognak, mert néha csak úgy tud két érzelem legyőzni egy akadályt, ha együtt dolgoznak.

Mivel ilyen sok agymanó költözik be Riley agyába, ezért sajnos a többi szereplő fejébe a második részben kevesebbet látunk bele, de ettől még az Agymanók ugyanolyan vicces és tanulságos, élvezhető marad, mint az első része.

Ti láttátok már? Ha igen, írjátok meg, nektek hogy tetszett! (Kispolgár/BBC)

(Kiemelt kép: Disney)

 

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.