Képben vagy? Nyerj egy intelligens gyurmát!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Kedves olvasó! A Kispolgár azért van, hogy a gyerekeknek is legyen rendes újságjuk. Olyan, amiből megtudják, mi folyik az országban és a világban. Igyekszünk szórakoztatni és gondolkodtatni is emellett, de a lényeg, hogy képben legyetek. Ha így van, arra nyugodtan lehettek büszkék, de most még nyerhettek is vele!

Mostantól minden hónap első hetén megkérdezzük, emlékszel-e az utóbbi idők legfontosabb eseményeire. Ha rendszeresen olvasod az újságot, akkor lehet, hogy fejből vágod a válaszokat. De ez nem dolgozat, lehet puskázni. A menüben találsz egy keresőt, ha valami nincs meg, nyugodtan nézz utána.

A helyesen válaszolók között most egy csomag intelligens gyurmát sorsolunk ki jövő hétfőn. A gyurma persze annyira nem intelligens, mint ti. Fogalma sincs a világ dolgairól. De attól még jó móka: lehet pattogtatni, nyújtani, szakítani – nem sok hasonló fura anyag van a világon. Ha a nyertes esetleg Minecraft-fáklyát szeretne inkább, az is van még.

A kérdőívet akkor tudod kitölteni, ha megadsz három adatot: a születési évedet, a települést, ahol laksz, és a nemedet. Ezek segítenek a kutatásaink feldolgozásában. A nevedet nem kérdezzük és nem is látjuk, az adatokat pedig senkinek sem adjuk át. (A kérdések csak az appban látszanak, a weben nem.)

Lássuk a kérdéseket!

 

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Elstartolt az éjjel-nappal látható közérzeti kiállítás, az ARC

Mi a család? És kik vannak benne? Erről a kérdésről gondolkodtak az idei pályázók.

A gyerekek védelméért állt ki a fővárosi Radnóti Miklós Színház

És szolidaritást vállalnak azokkal a szervezetekkel, akiknek a munkáját ellehetetlenítették.