Magyar Péter nagy tüntetést tartott szombaton

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A múlt heti fideszes Békemenet után egy héttel Magyar Péter Tisza Pártja is rendezett egy nagy tömegfelvonulást. Az esemény helyszíne a budapesti Hősök tere volt.

A nagy melegben többen rosszul is lettek, de több tízezren gyűltek össze a legújabb párt hívására. Magyar nemcsak az EP-választásról beszélt, hanem az országra vonatkozó terveiről is. Persze ezeket majd akkor valósíthatja meg, ha országgyűlési választáson sikerül győznie. Az pedig – ha nem történik rendkívüli esemény – 2026-ban lesz.

Magyar hosszan kritizálta Orbán Viktor miniszterelnököt és a Fidesz korrupcióját. Azt mondta, a miniszterelnök olyan ember, aki vendégségben az összes kolbászt ellopja és hazaviszi.

Fotók: Magyar Péter / Facebook

Arról pillanatnyilag senki sem tud biztosat, itt voltak-e többen, vagy a Fidesz békemenetén. Mindkét tábor elégedett a saját tüntetésével, a másikét pedig néhány ezer megvezetett idióta hőbörgésének látja.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.