Kutyáknak szánt luxusparfümöt dobott piacra a Dolce & Gabbana

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Ha valaki tart kutyát, akkor pontosan tudja, hogy eső után a kedvencének ázott kutyaszaga van, amit csak egy alapos fürdetés hozhat helyre.

Az olasz luxusmárkának, a Dolce & Gabbanának azonban merőben más elképzelése van

a jó illatú kutyáról.

A divatház nemrég piacra dobott egy kutyaparfümöt Fefé néven, ami 99 euróba (majdnem 40 ezer forintba) kerül. Az olasz márka nem ismeri a túlzás fogalmát, az üvegen egy 24 karátos aranyozott mancs is található.

Fotó: Dolce & Gabbana

A terméket egy fényesszőrű tacskó, egy apró csivava és egy bichon frisé reklámozza azzal a szlogennel, hogy „finom vagyok, hiteles, karizmatikus. Mert én nem csak egy kutya vagyok, én Fefé vagyok”. A Fefé a márka társalapítójának, Domenico Dolce-nak a kutyájáról kapta a nevét.

A parfüm alkoholmentes és az ilang ilang (ez egy sárga, csillag alakú virág), a pézsma és a szantálfa „meleg jegyeit” lehet érezni rajta. A méregdrága parfümhöz amúgy egy Dolce & Gabbana nyakörv is jár.

A kutyaparfüm természetesen nem újdonság, Magyarországon is sokfélét lehet kapni belőle (ezen a ponton hívnánk fel a figyelmeteket arra, hogy embereknek szánt parfümmel soha ne fújkáljátok a háziállataitokat). Az viszont, hogy egy vezető divatház beszállt az állatillatszerek piacára, meglepőnek számít. Már csak az a kérdés, hogy a négylábúaknak tetszik-e majd az illat. (Guardian)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."