Képben vagy? Itt a kvíz a júliusi hírekről!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Kedves olvasó! A Kispolgár azért van – már nyolc hónapja –, hogy a gyerekeknek is legyen rendes újságjuk. Amiből megtudják, mi történik az országban és a világban. Igyekszünk szórakoztatni és gondolkodtatni is, de a lényeg, hogy képben legyetek. Ha így van, arra büszkék lehettek, és most nyerhettek is vele!

Kíváncsiak vagyunk, emlékszel-e az utóbbi idők legfontosabb eseményeire. Ha rendszeresen olvasod az újságot, akkor lehet, hogy fejből vágod a válaszokat. De ez nem dolgozat, lehet puskázni. A menüben találsz egy keresőt. Ha valami nincs meg, nyugodtan nézz utána.

A helyesen válaszolók között egy csomag intelligens gyurmát sorsolunk ki jövő kedden. A gyurma persze annyira nem intelligens, mint egy Kispolgár-olvasó. De azért érdekes jószág, és nagyon fura anyag! Ha a nyertes esetleg Minecraft-fáklyát szeretne inkább, az is van még.

A kérdőívet akkor tudod kitölteni, ha megadsz három adatot: a születési évedet, a települést, ahol laksz, és a nemedet. Ezek segítenek a kutatásaink feldolgozásában. A nevedet nem kérdezzük és nem is látjuk, az adatokat pedig senkinek sem adjuk át. (A kérdések csak az appban látszanak, a weben nem.)

Lássuk a kérdéseket!

A kvíz lezárult. Szeptemberben jön a következő!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

108 nap alatt körbetekerte a Földet egy nő

Ezzel pedig új rekordot állított fel.

Icipici kaméleonfajt fedeztek fel Madagaszkáron

Az apró hüllő csak olyan hosszú, mint a kisujjad.