Jó reggelt, feltámadást és nyulat!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Jó meleg lesz ma, bár szél is, és a Dunántúlon akár kisebb eső. Az Árpádok és a Benjáminok ünneplik ma a névnapjukat, mindenki más pedig húsvét vasárnapját.

Hogy pontosan miért ünneplik, az már nem olyan egyértelmű. Ez a kereszténység legnagyobb napja, Jézus feltámadásának ünnepe. De hát nem mindenki keresztény, sőt egyre kevesebben. És aki nem hisz, az valószínűleg a feltámadást sem hiszi. De nem kell csüggedni, mert volt ünnep már Krisztus előtt is, szóval ettől még nem kell megszüntetni. Erről is írunk ma.

Az egyik dolog, amit ilyentájban, tavasszal ünnepelni szokás, az a szerelem. De mi is az? Mitől van, hogy valakibe egyszer csak úgy belegyönyörödünk, hogy minden mást elfelejtünk? Nos, ezt nem fogjuk megfejteni, de hogy mivel jár, mit okoz az ember testében, azt megtudhatod.

Ma valószínűleg családi, baráti látogatással telik a nap. De ha mégsincs ilyen program, jó ötlet ma kimenni az erdőbe, és örülni a tavasznak. Abban nem kell hinni, mert az szemmel láthatóan megjött. A természet feltámadt, ez biztos!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.