Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Ma végre sütni fog a nap, és elvileg csapadék sem várható. A hajnali fagy után délutánra 11 és 16 fok közé melegszik a levegő, szóval visszavonhatatlanul megyünk neki a tavasznak.

A tavasz azonban nem csak kellemes időt, hanem némi facsaroskodást is hoz majd magával, azaz ravaszkodást, csalárdkodást. Júniusban ugyanis önkormányzati választások lesznek, a kampányidőszakban pedig – ahogy az lenni szokott – maximum fokozatra kapcsolnak a pártpolitikai csaták.

Várhatóan mindenki igyekszik majd borsot törni a másik orra alá, és nemcsak vidéken, hanem Budapesten is. A fővárosban Karácsony Gergely, Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid küzd majd a főpolgármesteri székért. Szóval ma írunk is nektek arról, ki milyen esélyekkel indul, és mennyire kell ravaszkodnia a győzelemért.

Addig is: szeretettel köszöntjük a Klaudiákat, akik ma névnapot ünnepelnek. Ha pedig az előrejelzésünk ellenére mégiscsak megáznátok, nos, a menüben található üzenőben tudtok panaszt tenni.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.