Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Sáros eső jöhet ma – figyelmeztetett a meteorológiai szolgálat. Ez az Észak-Afrikából bevándorló, szaharai por miatt alakulhat ki. És most ki is alakul, szóval ha esik, akkor tényleg barnás-sárgás lötyi potyog majd az égből. Ettől még fázni nem fogunk, sőt, lesz ahol majd 20 fokig is felmegy a hőmérséklet.

Most már nem zavarodunk össze, eltelt a szökőnap, és itt a március. Elsején Albin és női változata, az Albina névnapja van, de ma ünnepelnek a Csepkék és a Cseperkék is. A csiperkék viszont még várnak, a gombaszezon épp csak indul.

Melyik háziállat az, amelyik az egyik pillanatban édes cuki szőrgombóc, a másikban kiállhatatlan kis rohadék? Nyilván a macskákról beszélünk, és ők lesznek ma a főszereplőink, ugyanis arról írunk nektek, hogy szeretnek-e egyáltalán minket. Vagy csak a kajáért körmösködnek. A körmösködés azt jelenti: hízelgés, iparkodás.

De a cicákon kívül lesznek még érdekes anyagok, és a nap végén is összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket a híradóban. Mint mindig!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.