Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A mai időjárásban lesz minden, mint a búcsúban: felhő, zápor, napsütés, szél. Délután akár 13 fokig is felmelegedhet a hőmérséklet. Vagy nem. Ha nem, akkor csak 8 fok lesz.

Kedden az Ellákat és a Lindákat ünnepeljük, előbbi az Erzsébet és a Heléna önállósult beceneve, utóbbi német eredetű és azt jelenti: hársfából készült pajzs.

Novák Katalin tegnap hivatalosan is lemondott a köztársasági elnöki posztról, így egyelőre Kövér László vette át a feladatait. A Magyar Országgyűlés elnöke leginkább méretes bajszáról ismert, valamint arról, hogy rendszeresen böstörködik, vagyis zsémbeskedik, házsártoskodik az ellenzéki képviselőkkel a parlamentben.

A sajtóban már felmerült, hogy esetleg őt nevezhetik ki állandó elnöknek, de repkednek más nevek is. Hamarosan írunk róluk. És arról is, hogy tökre nem éri meg összeverekedni a kengurukkal, mert ők fognak győzni. De tényleg.

Mi szóltunk!

GIPHY

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.