Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Változatlanul hideg lesz, ráadásul ónos-havas-jeges eső meg szél. Antal és Antónia napja van, de ezeknél sokkal furcsább nevekről is írunk ma. Az emberek bármit megtesznek, hogy legalább a nevük különleges lehessen.

Lehet, hogy a legjobb barátodnak nemcsak neve lesz, hanem gyári száma is? Már ma is egész jól el lehet beszélgetni a robotokkal. Hamarosan mindenkinek lehet legjobb barátja a világon, csak nem ember lesz az. De mi sül ki ebből? Ezt is elolvashatjátok délután kettőkor. Bizony, a mesterséges intelligencia mindenhol felüti a fejét. Mi is az AI-val gyártjuk a legtöbb képünket, például ezt itt fent. Másképp nagyon nehéz lett volna összehozni!

Meg kellett volna kérnünk a miniszterelnököt, hogy álljon modellt nekünk karateruhában, mert vele szeretnénk illusztrálni azt az erdélyi szót, hogy vityálkodik. Ez kötekedést, trollkodást, bakafántoskodást jelent. De nem a Viktorból ered, bár Orbán Viktor szereti az ilyesmit. Valószínűleg nem vállalta volna a fotózást, de szerencsére a gép lerajzolta nekünk.

A vityálkodás persze már az óvodában sem marad következmény nélkül. Aki pöcköl és möcköl, azt pöckölik és möckölik. Valami efféle várható az Európai Parlamentben e héten, erről is beszámolunk. És minden másról, hogy képben legyél és jól szórakozz!

(Ide bökve írhatsz nekünk levelet, ha van kedved. Ha Ön a miniszterelnök, és mégis vállalja a fotót, szintén így jelentkezhet!)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Elítélt ex-pártelnök, „rémisztő” ukrán győzelmi terv – híradó

Izrael megölhette a Hamász vezetőjét, fóliázott könyvek. És vadmacskák!

Frissült a Kispolgár alkalmazás

Hibákat javítottunk, és dolgozunk tovább.