Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Meleg bizony nem lesz ma, de legalább eső sem. Az majd holnap. Köszöntünk minden kedves Malvint és Terézt!

Mától minden hétköznap képregényt is közlünk a Kispolgárban. Mindjárt jön is! Mindig reggel fél nyolckor fogjuk kitenni, hogy még suli és telefonleadás előtt megnézhessétek. Hátha jobb kedvet varázsol az ilyen fázós, iskolába indulós reggelekre. Egyelőre Garfield lesz, valamint Kázmér és Huba. Ha nem ismernéd, Kázmér egy fura kisgyerek, Huba pedig az ő nyunyókája, egy plüsstigris.

A nyunyóka szó a covid-járvány alatt lett országos poén. Akkor Müller Cecília országos tisztifőorvos, a járványkezelés egyik főszereplője beszélt arról a tévében, hogy a gyerekek alvóállatkáit, nyunyókáit is érdemes fertőtleníteni időnként. Az ország pedig örült, hogy a sötét és félelmetes időkben valaki kimondta, hogy nyunyóka.

Ha még emlékszel, júniusban volt egy választás… ahol az európai parlamenti képviselők mellett önkormányzati vezetőket is választottunk. A győztesek csak ma kezdik meg a munkát. A választások után idő kell ahhoz, hogy az előző vezetés lezárja a feladatait és átadja a hatalmat. Amihez sokszor nincs is kedve. Az ebből eredő veszekedésről is írunk ma. Maradjatok velünk, és mindjárt jön a reggeli képregény!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Mi ez az egész Ozempic-botrány?

Celebek és átlagemberek is az egészségükkel játszanak a fogyásért.

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!