Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Éljenek a Reginák és Admirák!

1936-ban ezen a napon pusztult el az utolsó, fogságban tartott erszényes farkas (más nevén tasmán tigris). Az utolsó szabadon élő példány már korábban. És azóta sem került élő példánya ennek a fajnak, kihaltnak nyilvánították.

Ha minden jól megy, ez az utolsó hétvége, amikor megsülünk, jövő héttől már fellélegezhetünk. Persze azoknak, akik szeretik a perzselő napsütést, ez nem jó hír, de az őszimádók közelebb kerülhetnek a kedvenc évszakukhoz.

Ma és holnap is sok-sok lezárás lesz Budapesten több futóverseny miatt, nézzétek meg az útvonaltervezőtöket, mielőtt elindultok valamerre.

Újra lesz ma útikönyv, ezúttal Albániát mutatjuk be nektek. Lesz szó bunkerekről, egy szem királyról és egy nagyon fura szokásról is.

Emellett kicsit bővebben boncolgatjuk a bukott sztárpap témáját. Tegnap robbant a hír, hogy Bese Gergő, aki a miniszterelnöki hivatalt is felszentelte, nem éppen úgy élt, ahogyan azt prédikálta. Hipokrita, azaz álszent volt. Olyan hitről, érzésekről vagy erényekről prédikált, amik belőle hiányoznak, vagy nem aszerint él ő maga sem. Bese férfiakkal tartott fenn intim kapcsolatot és melegbulikba járt. És erről videofelvételek is vannak. Mindeközben pedig az LMBTQI-közösség jogai ellen szólalt fel.

Híradó ma nem lesz, de még több érdekes cikk igen. Tartsatok velünk!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.