Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Dániel, Daniella és Lőrinc napja van. A szombati enyhülés után ismét rákapcsol a nyár, 34 fokig melegedhet a levegő ismét.

Alig tagadható, hogy nyakunkon a klímaváltozás – bár még akadnak bőven, akik tagadják. Világszerte a fiatalok egyik legfontosabb témája az, ami a bolygóval történik. De a politikusok és más vezetők, akik többsége már bőven nem fiatal, valahogy kevésbé érdeklődnek. Az egész világon érezhető, hogy egészen másképp gondolkodnak az idősebb vezetők és a felnövő nemzedékek. Nincs ez másképp Magyarországon sem, ahogy hamarosan megmutatjuk. Sőt, megkérdezzük a te véleményedet is.

Persze ez nem új jelenség. A rebellis, lázadó fiatalok nem egyszer változtatták meg a történelem menetét. Volt, hogy forradalommal, volt, hogy egyszerűen csak elmentek szavazni, és kormányt váltottak. Aztán pár száz évvel később az öregek már azon füstölögtek, hogy ezek a mai fiatalok már nem tudják fejből azoknak a régi fiataloknak a verseit.

De hozunk ma még gyógynövényt, hivatásos rajongókat, és azt is megtudhatod, hol van a legjobb táborhely a Holdon. Jó szórakozást!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.