Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Péntek van, Dalma és Izabella napja. Még 172 nap van hátra ebből az évből és 165 nap van karácsonyig. Amikor hideg van… és kell a meleg zokni meg a forró tea. Meglátszik a leheleted és jégvirág van az ablakon. Amin kinézve valami ilyesmit látnál, már persze ha nem tűnne el lassan a világunkból a tél:

Pixabay

Ma viszont ennek épp az ellenkezőjével találkozhattok, közel negyven fok lesz, és még egy pár napig biztosan nem lesz hűvösebb. A szervezetnek, még az olyan fiatalnak is, mint a tiétek, nagyon megterhelő ez a forróság. Épp ezért nem mindegy, hogy mit esztek és mit isztok ilyenkor.

Ma kaptok tőlünk egy listát azokról a kajákról, amik ilyenkor sem ártanak. Jót tesz például a miskulancia, a sokféle leveles zöldségből kevert saláta. Persze gyerekként nem feltétlenül kell rajongani a salátáért, de egy csomó kísérletezési lehetőség van benne. És ki tudja, talán feltaláltok valami újat, és az is olyan híres lesz egyszer, mint a cézár-, vagy a franciasaláta.

Ma talán lezárul az a hosszú menet is, ami a főpolgármester-választás volt idén. Már ha nem támadja meg senki az eredményt a bíróságon. Bárhogy is lesz, mi beszámolunk róla. Addig is maradjatok árnyékban, és olvassatok Kispolgárt.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.