Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Indul a választás utáni első hétfő. Te elkísérted a szüleidet szavazni? Kérdezd meg tőlük, hogy az a jelölt nyert-e, akikre szavaztak!

Ha tegnap éjjel lemaradtál az eredményekről – és mivel épp iskolába tartasz, miért is lettél volna fent? –, akkor légy a vendégünk! Hamarosan több cikkben is írunk majd arról, miért érdekes, hogy egy-egy párt mög-puhingálta (vagyis megverte, eldöngette) a másikat. Ráadásul nem csak a magyar, hanem az európai színtéren is vizsgálódunk.

Boldog névnapot a Grétáknak és a Margitoknak! Sajnos nem köszönthetjük őket felhőtlen idővel, mert újra zápor, zivatar, jégeső és viharos szél tépázza meg az országot. De közben azért megállíthatatlanul jön a gatyarohasztó meleg is: ma már 23 és 33 fok között lesz a csúcshőmérséklet.

A héten pedig nem csak a meleg jön, hanem egy sor érdekesség is videojátékokról, szúnyogokról, orral gépelésről és ruhahajtogatásról. Ne maradj le róluk!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.