Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Egyre jobban melegszik a levegő, de még mindig bármikor rátok szakadhat az ég, szóval öltözzetek lengén, de legyen nálatok ernyő. Amikor pedig süt a nap, már érdemes vigyázni a leégéssel is. Itt a nyár, na. Még két hét van hátra a tanévből, lassan megírjátok az utolsó tézéket, de egyre nehezebb ezekre tanulni, és ez így van rendjén. Persze, hogy elfáradtatok, rátok is fér a pihenés.

Róbert nap van, ez a név azt jelenti, hogy dicsőség, hírnév. Valamiért mindig ilyen nagy szavak jutottak eszébe a névadóknak az újszülöttekről, sosem az, hogy tutyimutyi vagy pipogya. A szülők azért többnyire jót akarnak a nevekkel, bár néha egészen nagy gaztettekre is képesek. Ha nem hiszed, kérdezd Cseresznye vagy Fahéj nevű ismerősödet. Vagy gondolj arra a gyerekre, akit Rüntyinek akartak elnevezni.

A közelgő hétvégére összeraktunk nektek egy listát romantikus sorozatokból és filmekből. És még mielőtt a fiúk felszisszennének, hogy ez csak a csajoknak való, üzenjük, hogy nem is. Az ajánlatunk többsége kedves és vicces is, szóval popcornt elő, és mehet a mozizás. A felnőttek úgyis el lesznek foglalva a vasárnapi választásokkal, biztos hagynak titeket a tévé előtt léhondálkodni kicsit. Azaz lacsuháskodni. De úgy is mondhatjuk, hogy lustálkodni. Mi viszont nem fogunk egyiket sem, ma is szállítjuk nektek a remek anyagokat, és a híradót, ahogy szoktuk.

Ja és ha még nem válaszoltál a menza-kérdésekre, örülnénk, ha megtennéd ide kattintva! Köszönjük!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.