Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

És boldog Fülöp- meg Evelin-napot! Szebb idő lesz ma, mint tegnap, de nincs kizárva egy-egy kisebb zuhé. Ez ne tartson vissza a gyereknapi programoktól, amiket már pénteken összeszedtünk. Nem vagyunk cukorból!

Ugyanis a gyereknap ma van. Ma minden a pösztörkékről szól! A pucorékokról! A süvölvényekről, a csitrikről és a suhancokról!

Persze ha nem igényled a sokadalmat, biztosan ki tudod találni magadtól is, hogyan ünnepeld meg magad. Írunk ma arról, miért és honnan van ez az ünnep, és hogyan ülik meg máshol. De ha szeretnél ezen a napos vasárnapon is okosodni kicsit, elolvashatod a mai újságban, mi a helyzet a diákoknak beígért ingyenes jogosítvánnyal. Lehet, hogy épp érint téged is a téma. De ha még odébb van, akkor is érdekes belelátni, milyen bonyolult egy ilyen ígéret megvalósítása. De erre ráérsz akár este is. Addig inkább csak pihenj, szórakozz és levegőzz!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."

Elítélt ex-pártelnök, „rémisztő” ukrán győzelmi terv – híradó

Izrael megölhette a Hamász vezetőjét, fóliázott könyvek. És vadmacskák!