Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Esni fog egészen péntekig. Ma csak délután várható komolyabb zuhé, de azért az esernyő nem árt. Ugyanakkor május van, tehát aranyat ér. A gazdák már eléggé be vannak gazolva, hogy megint aszály lesz, szóval összességében inkább örömhír ez a mostani eső.

Az már kevésbé, hogy megint suliba kell menni. Tudjuk, milyen egy hosszú hétvége után újra szedelőzködni, zötyögni, beülni a padba. És azt is, hogy ha meglátszik rajtad a kínlódás, könnyen megkapod, hogy egy lusta disznó vagy. Azt persze már nem mondják, hogy temhe, mert azt a múlt századi palócok mondták a kelletlen, henye emberre.

Nem tudjuk, jó vagy rossz hír-e, de ez igazából nem jellemhiba. A tizenévesek agya többnyire így működik; nagyon nehezen áll rá arra, hogy az év végi jegyek miatt pont most kell hajtani. Erről írunk ma bővebben egyebek mellett. És arról is, milyen, ha van ikertesód. Na meg persze minden fontos hírről, szokás szerint. Ha lemaradtál, olvass vissza nyugodtan, nem volt üres az újság az ünnep alatt sem. Benne volt maga a pünkösd, útikönyv, még medve is.

Boldog névnapot mindenkinek, aki Konstantin vagy András! A többieknek pedig boldog napot!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

Ma legózunk és örülünk a szabadnapnak!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.