Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Esőmentes, szép, meleg napunk lesz. Ma is Péter-nap van. Igen, tegnap is az volt, és lesz még az évben ötször. Továbbá Katalin napja is van, és holnap is az lesz. Hogy ennek mi értelme?

Nincs mindennek értelme. Ma többek közt arról írunk, van-e értelme annak a hömpölygő gyűlöletnek, ami az internetes beszélgetéseket elborítja. Különösen ha politikáról van szó, ömlik a gyalázkodás, a fenyegetőzés, a szemétkedés. Hogy ez rossz és gusztustalan, az világos – de vannak, akik jól járnak vele. Végül is sokkal könnyebb bunkó módon ocsmárolni a másikat, mint vitában győzni.

Olvashatsz még hasonlóan mérgező és káros kapcsolatokról is, ami már tisztán magánügy, de attól még fontos. És mint minden hétköznap, hozzuk a híreket szorgalmasan, hogy képben legyél. Így aztán ha felnősz, neked több mondanivalód lesz a közös ügyeinkről, mint hogy a #@⊗*** &#§ anyját annak a másiknak!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.