Holnapig még várjuk a válaszaitokat a menzáról!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Múlt szerdán indítottuk el az első kérdőívünket, amiben az iskolai kajáról kérdeztünk. Szépen gyűlnek a válaszok, de ha még nem töltötted ki,

ide bökve megteheted.

Ha akarsz, részt vehetsz a sorsoláson is, ahol egy ilyen Minecraft-fáklyát lehet nyerni.

Egyébként meglepő eredményeket gyűjtöttünk. Könnyen lehet, hogy nem az lesz a legutáltabb étel, amire tippeltünk volna. És olyan kaják is kerültek a szégyenlistára, amikről nem hittük, hogy ilyen sokan irtóznak tőlük. Ezenkívül egészen furcsa dolgokat írtatok az esküdt ellenségek közé. És nagyon jó ötleteket láttunk arról, hogyan lehetne jobb a suliban az ellátás.

Ezeket ma még nem közöljük, mert ez befolyásolná az eredményt. A közvélemény-kutatásnak sok szabálya van, és az egyik, hogy nem mondjuk meg előre a többiek válaszát. Egész más az eredmény, ha azt kérdezzük, „szereted-e a krumplicukrot”, vagy ha azt, hogy „mindenki utálja a krumplicukrot, ugye te is?” Szóval a végeredményre holnapig várni kell. Köszönjük, ha te is válaszolsz!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."

Elítélt ex-pártelnök, „rémisztő” ukrán győzelmi terv – híradó

Izrael megölhette a Hamász vezetőjét, fóliázott könyvek. És vadmacskák!