Hivatásos Taylor Swift-rajongókat bérelt fel egy londoni múzeum

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Négy Taylor Swift-rajongónak adott állást egy múzeum. A londoni Victoria & Albert Múzeum a kultúrára és a divatra szakosodott. Most szeretnék feltárni a Taylor Swift-jelenséget, hiszen az amerikai sztár elképesztően sikeres és híres. Swift titkát a Kispolgár is megpróbálta megfejteni, a cikkünket itt olvashatjátok.

A múzeumi állásra több mint 1000 ember jelentkezett, és hosszadalmas interjúk során választották ki a megfelelő jelölteket. A négy győztes jelentkező most a rajongói kultúrával kapcsolatos tanácsadóként fog dolgozni.

A történészek gyakran vizsgálják a híres embereket, és azt, hogy miért lettek híresek: ez ugyanis sokat elárul arról, hogy milyenek voltak a rajongók az idők során. Ha 300 év múlva a történészek visszatekintenek 2024-re, akkor látni fogják, hogy az énekesnő az egész világot leuralta a zenéjével.

A múzeum egyik vezető kurátora (egy olyan vezető, aki tudományos vagy művészeti intézet alapítványának ügyeit gondozza, felügyeli), Kate Bailey azt mondta az állásinterjúkról, hogy megdöbbentette őket az a mélységű tudás és szenvedély, amelyet a jelentkezők Swift munkássága iránt tanúsítottak. És hogy kik lettek a győztesek? Nos, a 31 éves Kelsey Barnes nem hivatalos „Taylor Swift-történészként” ismert.

A 27 éves Dr. Iona Murphy irodalomtanár, és egy egész enciklopédiát tudna írni az énekesnőről. A 28 éves India Meade élete több mint felében Swift-rajongó volt, a 27 éves Molly Gilroy pedig hatéves kora óta blogol a kedvenc sztárjáról. (CBBC)

Kiemelt kép: Taylor Swift / Facebook

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Előző cikk
Következő cikk

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.