Fólia nélkül

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Mi a Pride? El lehet-e kapni a melegséget? Mit érez az ember, amikor rájön, hogy más? És mivel kerül szembe Magyarországon? Miért van minden Netflix-sorozatban legalább egy meleg szál? Hogyan segít a kisebbségbe szorultakon egy felvonulás?

Ezek lefóliázandó témák Magyarországon, gyerekek elől elzárva tartandó. Szerencsére mi a felhőben vagyunk, a Google és az Apple alkalmazásboltjait még a magyaros furfang sem tudja lefóliázni.

A Kispolgár nem LMBTQ-aktivista szervezet, hanem egy újság. Gyerekeknek szól, de konkrét és fontos hírekről. Így természetesen a Pride-ról is, meg arról, hogy sokfélék vagyunk, és nemcsak vonzalmainkban. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy nem ártunk annak a néhány ezer gyereknek, aki elolvasta tegnap a Pride-cikkünket, ma pedig megnézi majd, mi történt a felvonuláson. Ha pedig nem érdekli, van ott macska, ufók és útikalauz – kinek mi tetszik. Ebben a szivárványban elférünk.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."

Elítélt ex-pártelnök, „rémisztő” ukrán győzelmi terv – híradó

Izrael megölhette a Hamász vezetőjét, fóliázott könyvek. És vadmacskák!