Érdekel téged az olimpia?

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A következő hetekben tele lesznek az újságok az olimpiai játékok híreivel. Érmek, sérülések, versenyek, sportolók történetei borítják el ilyenkor a médiát. Szeretnénk, ha segítenél nekünk azzal, hogy megmondod, érdekel-e ez téged.

A Kispolgár az első magyar gyerekújság, amely híreket is közöl. Mivel ilyet nem csinált még senki, folyamatosan tanulunk. A legtöbbet tőletek, az olvasóinktól. Köszönjük az eddigi leveleket is!

A felnőtt újságok általában jól ismerik a közönségüket. Sokszor azért is indítanak olimpiai vagy épp focimellékletet, mert abba újabb reklámokat tehetnek, és ebből van pénzük. A világméretű kutatások viszont azt jelzik, hogy a fiatalok és a gyerekek nagyon sok mindenben másképp gondolkodnak, mint a szüleik.

Más a kultúrájuk, más ügyek fontosak nekik.

Ami az idősebbeknek magától értetődően nagy szám, arra a fiatalabbak sokszor csak vállat vonnak. A felnőttek pedig nem értik, mit miért szeretnek.

Lehet, hogy ilyen az olimpia is? Ha igen, akkor írunk inkább másról, és csak a legnagyobb eseményeket említjük. De lehet, hogy titeket is lázba hoz, és elvárjátok, hogy foglalkozzunk vele!

Korábban a fociról kérdeztük már a véleményeteket. Akkor az derült ki, hogy a többséget nem nagyon izgatja a dolog, de azért nincsenek kevesen, akiket kicsit vagy nagyon érdekel. Lássuk, mi a helyzet az olimpiával! Nyerni most is lehet, van még Minecraft-fáklyánk, de a nyertes választhat intelligens gyurmát is. (A kérdések csak az appban látszanak, a weben nem.)

A szavazás lezárult.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.