Elkezdődhet a karácsonyi szezon? Mariah Carey szerint még nem

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Biztosan sokan érzitek azt évről évre, hogy egyre nehezebb megteremteni a karácsonyi hangulatot az ünnepek idején. Ennek többek között az az oka, hogy néhány üzletben már október elején, két és fél hónappal a szenteste előtt kipakolják a karácsonyi motyókat.

Mariah Carey ötszörös Grammy-díjas énekesnő neve szintén összeforrt a karácsonnyal. Ő énekli ugyanis az All I Want for Christmas Is You című dalt, ami novemberben kereken 20 éves lesz, de egyszerűen nem megy ki a divatból. Az Igazából szerelem című karácsonyi klasszikus filmben is szerepel, amit sokan megnéznek az ünnepek alatt, de ilyenkor a szám a toplisták élére kerül szerte a világon.

Az énekes persze rá is játszik a dal körüli rajongásra. A minap az Instagramon tett közzé egy videót, ahol egy repülőre száll fel éppen. A kapitány elindítja a számot, majd azt mondja:

Itt a kapitány beszél. Üdvözlöm a fedélzeten, Mariah. Az Északi-sark felé tartunk.

Mariah Carey ekkor hátrakiabál neki: még nem!!! Folyton sürgetnek! – panaszkodja a kamerába.

A karácsonyi dalok koronázatlan királynője tavaly a Fehér Ház vendége volt. Amikor Joe Biden elnök ajtót nyitott neki, közölte vele, hogy imádja a dalt, majd el is indította azt. Később együtt nézték meg az épület karácsonyi díszítését is. Tavaly Carey egyébként november 1-jén indította el a karácsonyi szezont.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Mi ez az egész Ozempic-botrány?

Celebek és átlagemberek is az egészségükkel játszanak a fogyásért.

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!