Egy kutya teszi boldoggá az ír kukásokat

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Egy kutya dobja fel Belfast kukásainak péntekjeit. Maddie-nek, a golden retrievernek már külön Insta-oldala is lett, amin legjobb barátaival pózol.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Az egyéves kutyus a gazdijait is meglepte, akik úgy tudták, a kutyák inkább megugatják az egyenruhás embereket. Maddie ezzel szemben minden pénteken, ahogy meghallja a kukásautó közeledtét, odarohan az ajtóhoz, és követeli, hogy engedjék ki. Ezután a kert végében leül a kukák közelében és várja a dolgozókat.

Marc Doran és Nathan Wilson azok, akik rendszeresen ezen az útvonalon járnak, és imádnak egy kis időt tölteni Maddie-vel. Sőt, egyenesen várják, hogy az ő utcájába kanyarodjanak.

Maddie-t a netezők is imádják. Az Insta-oldalt a család egyik gyereke, Josh készítette a kutyusnak. Van olyan videó, ami már több mint tízmillió megtekintésnél jár. Ide kattintva meg is nézhetitek az egyik legcukibbat.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Elstartolt az éjjel-nappal látható közérzeti kiállítás, az ARC

Mi a család? És kik vannak benne? Erről a kérdésről gondolkodtak az idei pályázók.

A gyerekek védelméért állt ki a fővárosi Radnóti Miklós Színház

És szolidaritást vállalnak azokkal a szervezetekkel, akiknek a munkáját ellehetetlenítették.