Cölöpök, avagy épül-szépül

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A színfalak mögött folytak a szervezkedések. Ezeknek köszönhetően az eredetileg bejelentett decemberi indulás józan számítás szerint tartható. Ha komoly baleset nem történik, a Télapó meghozza az első demokratikus gyerekújságot Magyarországra. Ha csúszik valami, akkor a Jézuskára marad a feladat, és mi vele együtt mondjuk majd, hogy „engedjétek hozzám jőni a gyermekeket.”

Elindult a fejlesztés, profi kezekben, kedvező áron és aprólékos ütemterv szerint. Ennek köszönhetően jóval az indulás előtt kezünkben lesz a prototípus, decemberre pedig a teljes applikáció. Leendő munkatársaink egy része már elkötelezte magát, másokkal folynak a tárgyalások. Tisztességgel adóztunk, minden papírunk rendben van, finanszírozásunk a következő évre – kisebb kompromisszumokkal és spórolósan – biztosított. A támogatásokat továbbra is köszönjük, Magyarországról, külföldről és más bolygókról is.

A decemberi start után még próbaüzemben és csendesebben működünk majd, többek között azért, mert ilyenkor hirdetni drága és alacsony hatásfokú. Utána az elcsendesülő hirdetési piacon jobb eredménnyel jelenhetünk meg az akkorra már csiszoltabb Kispolgárral.

Megindítottuk a pert az Origo és az MTVA ellen gusztustalan és alaptalan rágalmaik miatt, jelentős és jogos kártérítési igénnyel; ez szintén az újság működését fogja segíteni, amikor egyszer eljutunk a jogerőig.

Minden bátorításért, észrevételért, jó szóért és kritikáért hálásak vagyunk, ahogy a szájról szájra terjedő reklámért is. Azon leszünk, hogy rászolgáljunk a bizalomra. Hogy legyen újságjuk a magyar gyerekeknek, és amikor rájuk kerül a sor, jobban tudják az utat, mint a mi generációnk.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.