Azahriah váratlanul megjelentetett egy albumot

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Ma délután ugyan fókákról terveztünk írni nektek, de adásunkat megszakítjuk. Csütörtök hajnalban mindenféle előzetes hírverés nélkül került fel a videó- és zenemegosztó oldalakra Azahriah legújabb, ötödik albuma, a skatulya I. A nyolc dalból álló album megjelenését a májusi tripla Aréna koncert elé időzítette Azi. A lemezről két dal korábban megjelent már, a mariana.árok eddig 2,6 millió, a cipoe c. szám 1,7 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

Az albumot bemutató anyag szerint a skatulya I. című lemezzel Azahriah új területekre lép. Ő maga azt mondta: „A skatulya albumsorozattal igyekszem a legkísérletezőbb, legszélsőségesebb hangzásokat próbálgatni, aztán a legjobbakat leválogatom, s végül egy összefüggő sztorivá igyekszem formálni a lemezen.” Épp ezért a dalok közt van metálzene is. De azért azzal a szokásával sem hagyott fel Azi, hogy megint vegyít egy csomó műfajt, a mulatós zenétől a reggae-n át a rockig.

A dalok angol, magyar és spanyol nyelven szólnak, de a metálosabb tartarosz címűben a német nyelv is hallható. Készültek videóklipek is, az alább látható kaput például egy szerpentinen forgatták, látszólag valahol Dél-Amerikában.

Kiemelt kép: Facebook/Azahriah

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tudtad, hogy léteznek tehertrolik?

Szovjet dili volt, de lehet, hogy új életre kel.

Tíz útravaló Albániából

Ahol az igen az nem, a nem pedig igen.