Azahriah a legértékesebb magyar celeb

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A Forbes című üzleti lap idén is elkészítette a legértékesebb celebek listáját: olyan embereket rangsoroltak, akik a legismertebb, legprofibb, leghitelesebb hírességek, akiknek márka lett a nevükből. Az eredmény hosszú és bonyolult szavazás után született meg, a lényeg, hogy a celebeket mindenféle szempontok alapján értékelték (ismertség, hitelesség, online jelenlét, pénzteremtő képesség stb.).

A Forbes elkülöníti a celebeket és az influenszereket: aki korábbi teljesítményből, ismertségből építkezett, azt celebként, aki digitális tartalomgyártásból vált híressé, azt influenszerként kezelik.

A dobogón eddig Majka és Sebestyén Balázs állt, de Azahriah idén huszonkét helyet ugorva mindenkit legyőzött. A popsztárnak a közösségi médiafelületein majdnem kétmillió követője van. Ahhoz képest, hogy nagyon fiatal, a nyomtatott bulvárújságokban is az ő neve szerepelt az egyik leggyakrabban.

Békeidőben Sebestyén Balázs (2.) lehet, első lenne, két év után ugyanis beelőzte a 2022-ben és 2023-ban még első Majkát (3.).

Tavalyhoz képest kilenc helyett ugrott előre a Valmar (4.), Marics Petit és Valkusz Milánt nemcsak koncerteken, de a közösségi médiában is tömegek figyelik. Palvin Barbi 6. lett, Rúzsa Magdi 8., ő két évig harmadik volt, most visszább esett.

A listán először szerepel Krausz Gábor szakács, Tóth Gabi volt férje, aki az elmúlt évben 238-szor szerepelt az újságok címlapjain. Csobot Adél és Hosszú Katinka is nagyot zuhant a listán, a legértékesebb harminc celeb listáján pedig már nem szerepel Alföldi Róbert, Tóth Gabi és Stohl András sem (akik eddig rendszeresen).

A 4. helyezett ValMar. Fotó: ValMar / Facebook

A teljes lista tehát:

  1. Azahriah
  2. Sebestyén Balázs
  3. Majka
  4. Valmar
  5. Ördög Nóra
  6. Palvin Barbi
  7. Istenes Bence
  8. Rúzsa Magdi
  9. Geszti Péter
  10. Krausz Gábor

Forrás: Forbes. Kiemelt kép: Azahriah / Facebook

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.