Adele és Ed Sheeran is ünnepelte az angolok győzelmét a szerdai meccsen

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Akik nézték az Eb szerdai meccsének tévés közvetítését, kiszúrhatták Ed Sheerant a lelátón: az énekes, Adele-hez hasonlóan az Egyesült Királyságban született és nagy focirajongó. Hollandia és Anglia összecsapásán Adele-t a tömegben látták és a fekete zakója alatt fehér pólót viselt (ez volt az angolok színe a meccsen).

Ed Sheeran egy fekete-fehér baseball sapkában és piros pólóban drukkolt a csapatnak. Az énekes a válogatott korábbi meccsein is ott volt, Anglia 1-1-es döntetlenjén Dánia ellen a csoportkörben, és később a Szlovákia elleni 2-1-es győzelmükön is.

A Szlovákia elleni mérkőzés után egy nappal Sheeran meglátogatta a játékosokat a németországi táborukban és előadta nekik a The A-Team című dalt:

Sheerant sokszor látták már szurkolni a szülővárosa csapatának, az Ipswich Town Football Clubnak is. A csapat megosztott egy Instagram-videót arról, hogy az énekes szerenádot kap a csapattól az öltözőben, illetve frissítőket szolgál fel a meccs alatt.

Adele is nagy drukker, amikor a legutóbbi Eb-n az angol válogatott kikapott az olaszoktól a döntőben, egy angol focimezt viselve fotózkodott és azt írta: „olyan büszkék vagyunk rátok! Hazahoztátok a játékunkat és összehoztatok minket”. Ó, és ha mindez nem lett volna elég, még a körmére is a csapat lógóját festette fel.

A legutóbbi meccsen róla is készült egy vicces felvétel Dortmundban: idegesen kulcsolta össze a kezét az álla alatt, amikor Harry Kane arra készült, hogy elvégezze a büntetőt. A szurkolók, még mielőtt Kane hozzáért volna a labdához, izgatottan kiabálni kezdtek. Erre Adele hátrafordult hozzájuk, és azt kiáltotta: „fogjátok be!”. Miután Kane labdája a hálóba vágódott, ujjongva ugrott fel a helyéről.

De máshol is megállt az élet egy pillanatra: Keir Starmer új brit kormányfő megosztott egy videót arról, hogy holland kollégájával, Dick Schooffal együtt nézi a meccset a NATO-csúcs alatt, Washingtonban.

Források: Standard. People.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.