A köztévénél tüntetett a Tisza Párt

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Tüntetést rendezett szombat délután a közmédia székházánál Magyar Péter és a Tisza Párt.

A közmédia a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Duna TV-t és más intézményeket jelenti. Ezeket az állam tartja fent. Nagyon sok pénzből, amit az adózók, vagyis mindenki közösen fizet. Évente körülbelül 140 milliárd forintba kerül.

A Tisza Párt azért tüntetett, mert a közmédia több mint egy évtizede kizárólag kormánypropagandát sugároz. Műsoraikban a Fidesznek mindig igaza van, az ellenzék szinte meg sem szólalhat. Rengeteget hazudnak is. Egyébként a Kispolgárról is hazudtak már akkor, amikor el sem indult: azt állították, hogy szexújság lesz.

Magyar Péter hívására több ezren jelentek meg, de a tüntetés nem volt akkora, mint a Tisza Párt korábbi felvonulásai. A pártelnök követelte, hogy a közmédia álljon le a propagandával, nyújtson tisztességes tájékoztatást. Arra kérte szavazóit, hogy ne nézzék, ne hallgassák az állami médiát.

A rendezvényen sok rendőr volt, de nem történt erőszakos esemény.

A tüntetés végén nemzetiszínű konfettit, vagyis apró papírcetliket szórtak szét az épület előtt. Sokan az 1956-os forradalomra utaló lyukas zászlóval jelentek meg.

Kiemelt kép: Magyar Péter / Facebook

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."

Elítélt ex-pártelnök, „rémisztő” ukrán győzelmi terv – híradó

Izrael megölhette a Hamász vezetőjét, fóliázott könyvek. És vadmacskák!