Szép vasárnapot mindenkinek!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Baromi meleg lesz ma, így elő a szalmakalapokkal és a naptejekkel, ha kimentek a szabadba. Aztán hétfőtől jön egy nagy lehűlés, ne csodálkozzatok, ha fáj a fejetek.

Ha mégsem mennétek ki, adunk egy újabb, kétkezi hobbi-tippet. Ez nem más, mint egy szinte önfenntartó terrárium mindenféle ízeltlábúval, csigával, gilisztával és növényekkel. Egy saját világot teremthetsz, aminek a fejlődését is végigkísérheted. Érdemes lesz elolvasni, mert nagyon izgi. És el lehet vele piszmogni, vagyis hosszasan, lassan, aprólékosan csinálni. Mi több: pepecselni!

Ma van a Tiborok névnapja és 2002-ben ezen a napon indult el az azóta már bezárt IWIW, az első magyar közösségi oldal, amit ti már minden bizonnyal nem használtatok. Ha a történelem másképp alakul, ma az lenne a Facebook, és Magyarországon dobogna az internet szíve. De hát nem úgy lett.

Ha van Tibor, Bene, Benedek vagy Euszták nevű ismerősötök, aki ma ünnepli a névnapját, köszöntsétek fel. Kellemes olvasgatást kívánunk mára is.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."