Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Változatlanul hideg lesz, ráadásul ónos-havas-jeges eső meg szél. Antal és Antónia napja van, de ezeknél sokkal furcsább nevekről is írunk ma. Az emberek bármit megtesznek, hogy legalább a nevük különleges lehessen.

Lehet, hogy a legjobb barátodnak nemcsak neve lesz, hanem gyári száma is? Már ma is egész jól el lehet beszélgetni a robotokkal. Hamarosan mindenkinek lehet legjobb barátja a világon, csak nem ember lesz az. De mi sül ki ebből? Ezt is elolvashatjátok délután kettőkor. Bizony, a mesterséges intelligencia mindenhol felüti a fejét. Mi is az AI-val gyártjuk a legtöbb képünket, például ezt itt fent. Másképp nagyon nehéz lett volna összehozni!

Meg kellett volna kérnünk a miniszterelnököt, hogy álljon modellt nekünk karateruhában, mert vele szeretnénk illusztrálni azt az erdélyi szót, hogy vityálkodik. Ez kötekedést, trollkodást, bakafántoskodást jelent. De nem a Viktorból ered, bár Orbán Viktor szereti az ilyesmit. Valószínűleg nem vállalta volna a fotózást, de szerencsére a gép lerajzolta nekünk.

A vityálkodás persze már az óvodában sem marad következmény nélkül. Aki pöcköl és möcköl, azt pöckölik és möckölik. Valami efféle várható az Európai Parlamentben e héten, erről is beszámolunk. És minden másról, hogy képben legyél és jól szórakozz!

(Ide bökve írhatsz nekünk levelet, ha van kedved. Ha Ön a miniszterelnök, és mégis vállalja a fotót, szintén így jelentkezhet!)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."

Elítélt ex-pártelnök, „rémisztő” ukrán győzelmi terv – híradó

Izrael megölhette a Hamász vezetőjét, fóliázott könyvek. És vadmacskák!