Meghalt Liam Payne, a One Direction egykori tagja

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

31 éves korában meghalt Liam Payne, a nagy sikerű One Direction brit popzenekar egykori tagja.

Az énekes épp Buenos Airesben volt, hogy megnézze volt bandatársát, Niall Horant a fellépésén, amikor kiesett a szálloda harmadik emeletéről, és életét vesztette.

Payne 2010-ben lett híres. Ő és Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan és Zayn Malik külön érkeztek a brit X-Faktor válogatójára. Ám az egyik mentor, Nicole Scherzinger fiúbandát állított össze belőlük. A One Direction harmadik lett a versenyen, de azonnal óriási sikere lett, első albumuk 2011-ben jelent meg. 2015-ben viszont feloszlottak. De addig is 50 millió lemezt adtak el, hárommilliárd lejátszást produkáltak Youtube-on, és négy MTV Video Music Awardsot vihettek haza.

A srácok közül a legjobban Harry Styles futott be szólóénekesként, Grammy-díjat is nyert. Payne szinte az egyetlen, aki bár próbálkozott zenéléssel a különválásuk után, de csak hazájában volt rá igazán kereslet. Ennek ahhoz is köze lehetett, hogy folyamatosan botrányokba keveredett, hajmeresztő kijelentéseket tett, szidta volt bandatársait. Az elmúlt hetekben derült ki, hogy exei közül többen feljelentették zaklatásért. Payne szerfüggőséggel is küzdött, többször volt rehabon.

Halála előtt úgy tűnt, legalább volt bandatársaival sikerült rendezni a viszonyát. Ezért ment Argentínába is megnézni Horan koncertjét.

Payne egy gyereket hagyott félárván, a szintén énekes Cheryl Cole-lal (most Cheryl Tweedy) közös fiát, Beart.

(Kiemelt kép: Facebook)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."