A köztévénél tüntetett a Tisza Párt

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Tüntetést rendezett szombat délután a közmédia székházánál Magyar Péter és a Tisza Párt.

A közmédia a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Duna TV-t és más intézményeket jelenti. Ezeket az állam tartja fent. Nagyon sok pénzből, amit az adózók, vagyis mindenki közösen fizet. Évente körülbelül 140 milliárd forintba kerül.

A Tisza Párt azért tüntetett, mert a közmédia több mint egy évtizede kizárólag kormánypropagandát sugároz. Műsoraikban a Fidesznek mindig igaza van, az ellenzék szinte meg sem szólalhat. Rengeteget hazudnak is. Egyébként a Kispolgárról is hazudtak már akkor, amikor el sem indult: azt állították, hogy szexújság lesz.

Magyar Péter hívására több ezren jelentek meg, de a tüntetés nem volt akkora, mint a Tisza Párt korábbi felvonulásai. A pártelnök követelte, hogy a közmédia álljon le a propagandával, nyújtson tisztességes tájékoztatást. Arra kérte szavazóit, hogy ne nézzék, ne hallgassák az állami médiát.

A rendezvényen sok rendőr volt, de nem történt erőszakos esemény.

A tüntetés végén nemzetiszínű konfettit, vagyis apró papírcetliket szórtak szét az épület előtt. Sokan az 1956-os forradalomra utaló lyukas zászlóval jelentek meg.

Kiemelt kép: Magyar Péter / Facebook

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."