Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Napos, szeles idő lesz ma, pár fokkal hűvösebb is talán, mint az elmúlt napokban. Ha rajongasz a kánikuláért, ne ess kétségbe, hétvégén megint izzadhatsz kedvedre. A többieknek ez nem biztos, hogy olyan jó hír.

A Menyhértek és a Mirjamok ünnepelhetnek ma, boldog névnapot nekik. És persze éljenek soká a mai szülinaposok is, őket valahogy mindig kifelejtjük a köszöntésből. De végre eljött a nap, amikor nem.

Ünnepelni sztárokat is szoktak. Van, akit a tehetségért, van, akit a teljesítményéért, és van, akit pusztán a szépségéért. Sokszor úgy tűnik, hogy a külső mindennél fontosabb lett, ez pedig nagyon nyomasztó tud lenni. Erre válaszul egyre több az olyan férfi sztár, aki kevésbé szép, kevésbé erős, kevésbé szabályos, mint az elmúlt idők klasszikus férfiideáljai. Régebben az ilyen férfiakat bájgúnárnak hívták, ők voltak azok, akik mindig megfeleltek a divatnak és mindig be volt lőve a hajuk. (Lásd még: jampec!) Erre most itt ez a Timothée Chalamet, aki mintha ovis korában fogott volna fésűt utoljára.

Persze sem a fiúkat, sem a lányokat nem szabad a külsejük alapján megítélni. Az meg még rosszabb, ha ezen viccelődünk is. De ezt te már tudod jól. Olvass ma is Kispolgárt, érdekes, izgalmas cikkekkel jövünk, este pedig itt a szokásos híradó is.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

108 nap alatt körbetekerte a Földet egy nő

Ezzel pedig új rekordot állított fel.

Icipici kaméleonfajt fedeztek fel Madagaszkáron

Az apró hüllő csak olyan hosszú, mint a kisujjad.