Újabb fura rekord: egy texasi nőé a világ legszélesebb női nyelve

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A texasi Houstonban élő Brittany Lacayo nemrég egy Guinness-rekord büszke tulajdonosa lett. Övé ugyanis a világ legszélesebb női nyelve: 7,9 centiméteres. Ez azt jelenti, hogy körülbelül olyan széles, mint egy bankkártya.

Az amerikai ügyvédnő hosszú éveken keresztül titkolta a szokatlanul széles nyelvét, még a kollégái előtt is vigyázott, nehogy meglássák. Lacayo már kiskora óta tudta, hogy a nyelve kivételes, mert a családja egész életében ezzel cukkolta. Állítása szerint a széles nyelve sokkolja az embereket, amikor először látják.

Lacayo akkor kezdett el foglalkozni azzal, hogy talán világrekorder lehet, amikor a legjobb barátja elküldte neki Emily Schlenker videóját. Schlenker körülbelül egy évtizeden át tartotta a legszélesebb női nyelv rekordját a 7,33 centiméter széles nyelvével. Érdekes módon Schlenker apja a férfiak között tartotta a világrekordot, szóval egyértelműen családi örökség volt a különleges nyelv.

Lacayo sejtette, hogy az ő nyelve szélesebb, mint Emily Schlenkeré. Elküldte a szükséges méréseket a Guinnessnek, amely februárban igazolta, hogy 0,57 cm-es különbséggel Lacayo az új rekordtartó. A nő korábban szégyellte a nyelvét, de most már nagyon viccesnek tartja, hogy világrekorder lett és elismerték a különlegességét. További fura világrekordokról ide kattintva olvashatsz. (Guardian)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Mi ez az egész Ozempic-botrány?

Celebek és átlagemberek is az egészségükkel játszanak a fogyásért.

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!