Tarol Zoltán, jótékonykodik Azahriah – itt a péntek esti híradó

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Hatalmas vihar söpör végig Németországon, óriási fennakadások vannak a közlekedésben karácsony előtt – közölte a DPA hírügynökség. A Zoltán névre keresztelt viharrendszer erős széllel és heves esőzésekkel járt. Pénteken több ezer utas tengődött a várókban és a peronokon, remélve, hogy a vihar ellenére elérik úti céljukat. Nem volt könnyű dolguk. A Zoltán különösen súlyosan érintette az északi vasútvonalakat, számos távolsági vonatot töröltek. Hessen tartomány egyes részein fák dőltek ki, amelyek megrongálták a felsővezetékeket, illetve elzárták a vasutat. A viharban többen is megsérültek az utakon, sokan az autójukban.

Zoltán, a viharisten. Barátainak Zoli vagy Zotyó

Nem csak arra képes, hogy háromszor is megtöltse az Arénát, a szíve is jó: ünnepi koncertjének teljes bevételét eladományozza Azahriah – írja a Telex. A koncertre már minden jegy elfogyott. A bevételből hátrányos helyzetű gyermekek kapnak adományokat. A 21 éves Azahriah jelenleg a legnagyobb magyar popsztár, de az európai koncertjei is mind teltházzal mentek. Arról, hogy mi lehet az oka az óriási sikernek, a sztár egy korábbi interjúban azt mondta, szerinte „a flow.” Többször is beszélt róla, hogy nem volt nehéz betörnie a magyar poppiacra.

Szabadnapos rendőr buktatta le a jászapáti fenyőlopó rémetközölte a rendőrség. A városban több fenyőbűncselekmény is történt ebben a hónapban, mindegyikkel egy 21 éves férfit gyanúsítanak. A férfi először december 17-én csapott le, akkor bement egy kertészetbe, kiborított három cserép babérmeggyet és ellopott négy, összesen 40 ezer forint értékű lucfenyőt. A tulajdonos később egy árokban találta meg a fákat. Két nappal később a férfi újabb kilenc fenyőfát lopott el, ezúttal százezer forint értékben. A következő napon sem tétlenkedett, akkor négyet vitt magával. Egy szabadnapos rendőr ekkor a helyszínre ment, hogy szaglásszon a tettes után, és sikerrel járt. A gyanúsított épp egy lucfenyővel a hóna alatt sétált ki a boltból. A férfit lopás miatt hallgatták ki. A fákat ezer forintért adta el.

A karácsonyi dalok koronázatlan királynője volt a Fehér Ház vendége. A hvg.hu szúrta ki, hogy a minap az All I Want for Christmas Is You című dal előadója, Mariah Carey járt Joe Biden amerikai elnök irodájában. Amikor Biden ajtót nyitott az énekesnőnek, rögtön meg is mondta neki, hogy mekkora rajongója: még a dalt is elindította neki. Mariah Carey a látogatásra elvitte magával ikergyermekeit, Moroccant és Monroe-t, majd miután beszélgettek az elnökkel, megnézték a Fehér Ház karácsonyi díszítését is.

Nyitókép: Azahriah / YouTube

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."