Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Enyhül a hőség, jöhet egy kis eső és szél, és ezt valószínűleg senki sem bánja a 35 fokos napok után. Ottó napja van, valamint a nemzetközi ufónap. De ma ufókról nem írunk. Az ilyesmit hétvégére tartogatjuk, de ha érdekelnek a földönkívüliek, írtunk már róluk itt, meg itt és itt is.

A Kispolgár főleg azért van, hogy tudjatok a világról, politikáról, mind a fontos dolgokról, amiket majd nektek kell kijavítani utánunk. De pontosan tudjuk, hogy legalább ilyen fontos, hogy van egy állat, aki kocka alakút kakil! Miért? Hogyan? Ezt ma mind elmagyarázzuk. Egyik kedvenc témánk a csipisz – vagyis a kaka.

Arról is írunk, hogyan tarthatod edzésben az agyadat kellemesen, élvezetes játékokkal, offline. Nyilván jól esik a szünetben pihentetni azt a nagyszerű számítógépet a kobakodban. De látni fogod, hogy nem minden uncsi és fárasztó, ami jót tesz neki.

És persze este hírek, ahogy mindig. Tudjátok: világ, politika, fontos dolgok, kocka alakú csipiszek.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Orbán szerint le akarják őt cserélni, elveszett egy csomó bitcoin – híradó

A TikTokos fitneszguruk több mint fele hülyeségeket beszél, nézzünk inkább üstököst.

Formula 1-es világsztár is lehet depressziós

Egyre több sportoló vállalja fel mentális betegségét.