Holnapig még várjuk a válaszaitokat a menzáról!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Múlt szerdán indítottuk el az első kérdőívünket, amiben az iskolai kajáról kérdeztünk. Szépen gyűlnek a válaszok, de ha még nem töltötted ki,

ide bökve megteheted.

Ha akarsz, részt vehetsz a sorsoláson is, ahol egy ilyen Minecraft-fáklyát lehet nyerni.

Egyébként meglepő eredményeket gyűjtöttünk. Könnyen lehet, hogy nem az lesz a legutáltabb étel, amire tippeltünk volna. És olyan kaják is kerültek a szégyenlistára, amikről nem hittük, hogy ilyen sokan irtóznak tőlük. Ezenkívül egészen furcsa dolgokat írtatok az esküdt ellenségek közé. És nagyon jó ötleteket láttunk arról, hogyan lehetne jobb a suliban az ellátás.

Ezeket ma még nem közöljük, mert ez befolyásolná az eredményt. A közvélemény-kutatásnak sok szabálya van, és az egyik, hogy nem mondjuk meg előre a többiek válaszát. Egész más az eredmény, ha azt kérdezzük, „szereted-e a krumplicukrot”, vagy ha azt, hogy „mindenki utálja a krumplicukrot, ugye te is?” Szóval a végeredményre holnapig várni kell. Köszönjük, ha te is válaszolsz!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gombaházak a Holdon? A NASA szerint lehetséges

Nem lehet téglát szállítani a Holdra, valamiből viszont építkezni kell.

Kázmér és Huba

Kis ravasz taknyos!

Jó reggelt!

„Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk."