Magyar Péter nagy tüntetést tartott szombaton

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A múlt heti fideszes Békemenet után egy héttel Magyar Péter Tisza Pártja is rendezett egy nagy tömegfelvonulást. Az esemény helyszíne a budapesti Hősök tere volt.

A nagy melegben többen rosszul is lettek, de több tízezren gyűltek össze a legújabb párt hívására. Magyar nemcsak az EP-választásról beszélt, hanem az országra vonatkozó terveiről is. Persze ezeket majd akkor valósíthatja meg, ha országgyűlési választáson sikerül győznie. Az pedig – ha nem történik rendkívüli esemény – 2026-ban lesz.

Magyar hosszan kritizálta Orbán Viktor miniszterelnököt és a Fidesz korrupcióját. Azt mondta, a miniszterelnök olyan ember, aki vendégségben az összes kolbászt ellopja és hazaviszi.

Fotók: Magyar Péter / Facebook

Arról pillanatnyilag senki sem tud biztosat, itt voltak-e többen, vagy a Fidesz békemenetén. Mindkét tábor elégedett a saját tüntetésével, a másikét pedig néhány ezer megvezetett idióta hőbörgésének látja.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Nemsokára minket is elér az árvíz, bajban vannak a fecskék – híradó

És még: átadták az Emmy-díjakat, folytatódik Pankotai Lili pere.

Rengeteg gyerek jár iskolába egyenruhában

Nálunk csak néhány suliban kötelező.